Beschadigde tanden? Los het op met facings

De tanden zijn erg sterk, maar kunnen toch beschadigen. Zo kunnen de tanden beschadigen als je valt, maar ook als je net op de verkeerde manier tegen de tanden aan stoot. Heb jij te maken met beschadigde tanden en wil je hier niet langer mee rond blijven lopen? Dan kun je jouw tanden repareren met facings.

Wat zijn facings?

Een facing is een dun laagje van speciaal materiaal dat op een tand aangebracht wordt. Door het laagje op de tand aan te brengen, zie je niets meer van de laag die onder de facing zit. Heb je hier een barst in zitten of is er een stukje van de tand afgebroken, dan zie je hier niets meer van door het nieuwe laagje van de facing.

Een facing wordt altijd in precies dezelfde kleur als jouw huidige gebit gemaakt. Daarnaast wordt de facing precies in dezelfde vorm ontwikkeld, zodat je niet ziet dat er een laagje op je tand zit en je gebit er natuurlijk uit ziet.

Kun je meerdere tanden laten repareren met facings?
Volgens de experts van Kleinsman.de kun je een enkele tand repareren met facings, maar is het ook mogelijk om meerdere facings aan te brengen. Heb je een rijtje met beschadigde tanden, bijvoorbeeld omdat je vervelend gevallen bent? Dan kun je al jouw beschadigde tanden weer laten stralen met facings. Ook als je een hele rij tanden wil laten behandelen, is dit gewoon mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.